علوم غریبه کلید زندگی

مباحثی پیرامون علوم غریبه، اوراد اذکار، طلسمات

علوم غریبه کلید زندگی

مباحثی پیرامون علوم غریبه، اوراد اذکار، طلسمات

  • ۰
  • ۰



چه بپذیریم و چه نپذیریم هر چیزی دو جنبه دارد: فیزیکی و متافیزیکی. 
این دو، دو روی یک سکه هستند و دو نیم دایره ای که باهم و در کنار هم و در درون هم، یک دایره کامل میسازند. "فیزیک" بدون "متافیزیک" ناقص است و متافیزیک بدون فیزیک ممتنع است. 
از یک سو فیزیک به متافیزیک احتیاج ذاتی دارد و از سوی دیگر، یگانه راه ظهور و تحقق متافیزیک در جهان، فیزیک است. بدین ترتیب، فیزیک یا طبیعت معبر متافیزیک است و متافیزیک یا ما بعد الطبیعه ذات و بنیاد فیزیک.
در مجموع، ما ناگزیر از متافیزیک هستیم و در هیچ امر و قضیه کلی و جزئیی نمیتوانیم متافیزیک را نادیده بگیریم. هم از این روست که در هر مسئله ای یک سویه فیزیکی وجود دارد، یک سویه متافیزیکی که دوشادوش هم حرکت میکنند و تعامل اساسی دارند.
برای حل مشکلات لزوما باید هر دو ساحت فیزیکی و متافیزیکی را در نظر گرفت. به عبارت دقیق تر: هر مشکلی، کوچک یا بزرگ، دو طریق بررسی و دو شیوه حل دارد. این دو شیوه یا طریق، نه تنها منافاتی باهم ندارند، بلکه مکمل همند یعنی همپوشی و همپوشانی دارند.


موضوعی وجود ندارد که فیزیک محض باشد و متافیزیک نداشته باشد. به همین جهت، مشکلی وجود ندارد که فاقد طریق بررسی و شیوه حل متافیزیکی باشد. 
"علوم غریبه" در مجموع، علم بررسی مسائل از منظر متافیزیک و شیوه حل قضایا از این افق است. راهی است بین فیزیک و متافیزیک که این رو را در پیوند و ربط باهم ارزیابی میکند. 
در عبارتی کوتاه: 
"علوم خفیه" علم فهم قضایای فیزیکی از منظر متافیزیک است. به همین جهت، با نفی متافیزیک و انکار مابعد الطبیعه جایی برای علوم غریبه باقی نمیماند و علوم غریبه در قضایای منکران مابعدالطبیعه نه ورود میکند نه کاری انجام میدهد.

#مبانی

@olomegarib


  • ۹۶/۰۴/۲۶
  • حسام مهتدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی